NikosOnline - Το εκπληκτικό blog του Νίκου Μουρατίδη

nikosonline.gr - Το blog του Νίκου Μουρατίδη


Σήμερα, σας έχω κάτι το ιδιαίτερο και άκρως ενδιαφέρον. Θα αναφερθούμε στο blog του γνωστού από τις εμφανίσεις του στη τηλεόραση Νίκου Μουρατίδη, ένα blog που περιέχει πλούσιο υλικό με καλογραμμένα και μοναδικά κείμενα.

Το Blog του Νίκου (NikosOnline.gr), δημιουργήθηκε το 2014 και καταπιάνεται με θέματα που αφορούν τη ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ, με καθημερινή και προσεγμένη αρθρογραφία, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πρωτότυπα άρθρα, επετειακά αφιερώματα, πρόσωπα, συνεντεύξεις, vintage ιστορίες και άλλα πολλά! Φυσικά δεν λείπει η στήλη της «Showbiz» με κείμενα που μόνο ο Νίκος ξέρει να αποτυπώνει στο «ψηφιακό χαρτί».

Ένα καλό blog ξεχωρίζει από την καθαρότητα του περιεχομένου του, τον άρτιο χωρίς περιττές φανφάρες σχεδιασμό του και την κατηγοριοποίησή του όπου το nikosonline δίνει μαθήματα σε «ειδικούς του χώρου», αφού θα δεις σαφέστατες κατηγορίες και στήλες που δύσκολα ο αναγνώστης θα χαθεί στις σελίδες του.

Έτσι, στο blog του θα δεις τις εξής κατηγορίες:

ΖΩΗ
- Σαν Σήμερα, Ελλάδα, Ταξίδια, Showbiz, Cosmos, Τηλεόραση, Nostalgia

ΑΝΘΡΩΠΟΣ
- Απόψεις, Συνεντεύξεις, Άνδρες, Γυναίκες, Έλληνες

ΤΕΧΝΕΣ
- Cinema, Θέατρο, Μουσική, Βιβλία, Εικαστικά, Μουσεία

Όπως αναφέρει ο ίδιος:

Ένα blog boutique ενάντια στην πληθώρα των sites & blogs που δημοσιεύουν copy/paste δελτία τύπου

...και είναι ακριβώς έτσι, όπως τα γράφει!


Νίκος Μουρατίδης


Το blog του Νίκου είναι «ζωντανό» με καθημερινό γράψιμο ΜΟΝΟ από αυτόν και σίγουρα δεν θα βαρεθείς ποτέ να τον διαβάζεις! Είμαι σίγουρος πως θα βρεις εκεί μέσα κείμενα «διαμαντάκια» που δεν θα διαβάσεις πουθενά αλλού. Ελπίζω, αυτο το άρθρο να γίνει αφορμή να βάλεις το blog του Νίκου στις αγαπημένες σελίδες του browser σου όπως και να τον ακολουθήσεις στη Fan page του στο Facebook.


Τέλος, για όσους γνωρίζουν τον Νίκο μόνο από τη τηλεόραση και τις εμφανίσεις του σε διάφορα Talent Show, αξίζει να πούμε μερικά πράγματα γι' αυτόν:

Μίνι βιογραφικό

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά και ενώ σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου τον απορρόφησε ο κόσμος της μουσικής. Δούλεψε σε εταιρίες δίσκων, στο ραδιόφωνο, σαν δημοσιογράφος γράφοντας για μουσική και έχει κυκλοφορήσει δεκάδες συλλογές cd. Διετέλεσε στέλεχος στις δισκογραφικές εταιρίες Polygram, CBS, EMI και Universal περνώντας από όλα τα πόστα: Δημόσιες σχέσεις, παραγωγή και A&R manager.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Έχει γράψει αρκετά σενάρια για την τηλεόραση, έχει πάρει και βραβείο σεναρίου, έχει συνεργαστεί σαν αρθρογράφος στα περισσότερα έντυπα, και έχει εκδώσει 6 βιβλία.

Επίσης, είναι γνωστός ως ραδιοφωνικός παραγωγός και απο τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως κριτής σε talent show μουσικού ενδιαφέροντος.
Τον ακούμε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Η μικρή μας πόλη» κάθε Σαββατοκύριακο 6 μ.μ.- 9 μ.μ. στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM
Για περισσότερες πληροφορίες για την ζωή και την καριέρα του επισκεφθείτε το επίσημο web site του nikosmouratidis.gr


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram