NotesMan - Μία φορητή εφαρμογή ανοικτού κώδικα για σημειώσεις

Notesman φορητη εφαρμογή για σημειώσεις δωρεάν

Το NotesMan είναι μία πολύ απλή δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα για σημειώσεις σε περιβάλλον Windows. Πρόκειται για μία φορητή εφαρμογή(portable) που μπορούμε να έχουμε πάντα πάνω μας, μέσα σε ένα USB stick, ώστε η πρόσβαση στις σημειώσεις μας να πραγματοποιείται από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Φυσικά, η εφαρμογή υποστηρίζει την καταχώρηση πολλών σημειώσεων. Πατώντας το κουμπί add δημιουργείται μία νέα σημείωση στην οποία δίνουμε ό,τι όνομα επιθυμούμε. Φυσικά μπορούμε να διαγράψουμε όποια σημείωση δεν χρειάζόμαστε.

Το NotesMan είναι πολύ απλό, χωρίς καμία περιττή λειτουργία που να μας δυσκολέψει και να αποσπάσει την προσοχή. Το μόνο που αποθηκεύεται είναι απλό κείμενο, χωρίς εικόνες, χωρίς καμία ιδιαίτερη μορφοποίηση. Για να το κατεβάσουμε αρκεί να επισκεφθούμε την σελίδα του δημιουργού του στο GitHub μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Έκδοση: 1.2.9
Μέγεθος: 1.91 MB
Λειτουργικό σύστημα:Windows
Κατασκευαστής: OnlyDelta
Πηγή: github.com/OnlyDeLtA/NotesMan
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram