Paper - Μία φανταστική εφαρμογή ζωγραφικής για iOS που λείπει από το Android

paper εφαρμογή ζωγραφικής σχεδίου σημειωματάριο

Το Paper είναι μία δωρεάν εφαρμογή για iOS που θα ζήλευαν αρκετοί κάτοχοι Android συσκευών. Πρόκειται για μία εφαρμογή σχεδίασης και ζωγραφικής που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 25 εκατομμύρια ανθρώπους.

Το Paper διαθέτει πάρα πολλά εργαλεία για να κάνει εύκολη την σχεδίαση, την ζωγραφική και το χρωματισμό. Η περιήγηση και η χρήση τον εργαλείων γίνεται μέσα από εύχρηστες χειρονομίες, κάνοντας την ζωή του "δημιουργού" αρκετά πιο εύκολη. Σε ένα σχέδιο, πέρα από την προσωπική μας πινελιά, μπορούμε να εισάγουμε και εικόνες, αφού πρώτα τις επεξεργαστούμε. 
Ο χρήστης μπορεί να οργανώσει τα σχέδιά του σε τετράδια/σημειωματάρια και αργότερα να διακοσμήσει ακόμη και τα εξώφυλλα τους. Αφού δημιουργηθεί ένα τετράδιο, μπορούμε να το ξεφυλλίσουμε και να δούμε τις σκέψεις μας. Το παραπάνω κάνει το Paper μία φανταστική εφαρμογή για όσους είναι δημιουργικοί και θέλουν να χρησιμοποιούν το iPhone ή το iPad τους ως σημειωματάριο.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 113MB
Λειτουργικό σύστημα: iOS (12+)
Κατασκευαστής: WeTransfer
Πηγή: App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram