ROTA - Σαν την απλή τρίλιζα… αλλά πολύ καλύτερο

ROTA - Δωρεάν επιτραπέζιο παιχνίδι

To ROTA είναι ένα αρχαίο ρωμαϊκό επιτραπέζιο παιχνίδι μεταξύ δύο παικτών το οποίο μοιάζει πολύ με την τρίλιζα. Οι δύο παίκτες παίζουν εναλλάξ μετακινώντας τα πιόνια τους πάνω στο ταμπλό. Νικητής είναι αυτός που πρώτος καταφέρνει να τοποθετήσει στη σειρά όλα του τα πιόνια.

Αν και οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί, το παιχνίδι απαιτεί στρατηγική σκέψη και αποδεικνύεται πολύ ενδιαφέρον και μοναδικό. Υπάρχουν τρία επίπεδα δυσκολίας ώστε να μπορεί σταδιακά ο παίκτης να εξοικειωθεί με το παιχνίδι και να μάθει τα κόλπα και τις κινήσεις που τον οδηγούν στη νίκη. Ακόμη, όταν νοιώσεις πως είσαι αρκετά καλός πλέον στο παιχνίδι μπορείς να προκαλέσεις και τους φίλους σου, αφού το παιχνίδι εκτός από Single Player υποστηρίζει και Multiplayer.

Το ROTA πλέον ζωντανεύει ξανά και παίρνει «σάρκα και οστά» χάρη στον Έλληνα προγραμματιστή Παναγιώτη Μενεγάκη, ο οποίος δημιούργησε τη σύγχρονη Android εκδοχή του παιχνιδιού. Στο Download link που ακολουθεί, θα μεταφερθείς στο επίσημο κατάστημα της Google για να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το παιχνίδι. 

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: 9.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: Παναγιώτης Μενεγάκης
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram