SNESFUN - Παίζουμε δωρεάν τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του SNES της Nintendo

Δωρεάν retro παιχνιδια snes από Browser παίξτε

Το SNESFUN είναι μία απίστευτη ιστοσελίδα που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Αφού την επισκεφθούμε, μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε αγαπημένα παιχνίδια από την retro κονσόλα της Nintendo, το SNES.

Φυσικά πολλοί θα ρωτήσουν "Έχει και Mario;" και η απάντηση είναι ναι! Στο SNESFUN βρίσκονται εκατοντάδες παιχνίδια, από τα πιο γνωστά όπως Super Mario, Mega Man, Super Street Fighter, μέχρι αρκετά πιο άγνωστα. Η ιστοσελίδα διαθέτει μία καλή μηχανή αναζήτησης για να βρούμε εύκολα το παιχνίδι που ψάχνουμε, αλλά υπάρχουν και κατηγορίες "Most Played" και "Highest Rated".

Τα παιχνίδια τρέχουν εντελώς δωρεάν μέσα από το παράθυρο του browser μας, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο μας. Πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι μπορούμε να επιλέξουμε αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τι τεχνολογίας emulator θέλουμε να χρησιμοποιηθεί, Javascript ή Flash, ανάλογα με ποιος είναι καλύτερος για το σύστημά μας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: snesfun.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram