Startup Sentinel - Ένα πρόγραμμα για να κάνουμε τον υπολογιστή μας να ανοίγει πιο γρήγορα

Γιατί αργεί να ανοίξει ο υπολογιστής
 
Το Startup Sentinel είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές από την KC Softwares. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μπορεί να κάνει πιο γρήγορο τον υπολογιστή μας, ενώ μπορεί να εντοπίσει και αν κάτι πάει στραβά σε αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, με το Startup Sentinel αποκτούμε πλήρη έλεγχο για το ποια προγράμματα φορτώνουν στην εκκίνηση του υπολογιστή μας. Έτσι μπορούμε να "μπλοκάρουμε" την εκκίνηση αρκετών από αυτών. Τα περισσότερα προγράμματα έχουν αντίστοιχη ρύθμιση, όπως π.χ. το Skype ή το Spotify, ωστόσο κάποιες φορές είναι καλά κρυμμένη και μία λύση σαν το Startup Sentinel είναι πολύ πιο γρήγορη.

Παράλληλα με το Startup Sentinel ίσως εντοπίσουμε "ύποπτα" προγράμματα που ξεκινούν να τρέχουν στον υπολογιστή μας, όπως malware ή κάποιο trojan. Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που μας δίνει τον απόλυτο έλεγχο στην εκκίνηση του υπολογιστή μας.

Έκδοση: 1.8
Μέγεθος: 3.49MB
Λειτουργικό σύστημα:
Κατασκευαστής: KC Softwares
Πηγή: kcsoftwares.com
 Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram