[Προσφορά IndieGala]: The Tomorrow War - Δωρεάν παιχνίδι "διαγαλαξιακού πολέμου" για υπολογιστές

free pc game indiegala tomorrow war

Η γνωστή ιστοσελίδα IndieGala χαρίζει ακόμη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για υπολογιστές. Το The Tomorrow War είναι το πιο πρόσφατο δώρο της εταιρίας και πρόκειται για ένα αξιόλογο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα το Tomorrow War είναι ένα παιχνίδι που εξελίσσεται στο διάστημα και βασίζεται στην τριλογία βιβλίων του γνωστού Ρώσου συγγραφέα Alexander Zorich. Δύο διαστημικές αυτοκρατορίες μάχονται σε έναν διαγαλαξιακό πόλεμο και ο παίκτης βρίσκεται στην μέση αυτής της διαμάχης.

Μπορούμε να πετάξουμε με το διαστημόπλοιό μας από πλανήτη σε πλανήτη, να επισκεφθούμε διάφορες τοποθεσίες και φυσικά να επιλέξουμε πόσο απλή ή περίπλοκη θα είναι η οδήγηση του σκάφους μας. Στο παιχνίδι υπάρχουν δεκάδες χαρακτήρες με αποστολές και διαφορετικά διαστημόπλοια, από πολεμικές μηχανές μέχρι και μικρά σκάφη για διαστημικά ταξίδια.

Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί να επισκεφθείτε την καταχώρησή του στην ιστοσελίδα IndieGala και να το προσθέσετε στην συλλογή σας.

Βρείτε το παιχνίδι στο IndieGala: The Tomorrow War

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram