TypeApp mail - Ένας φανταστικός δωρεάν email client για κινητά και υπολογιστές

android typeapp mail client android app ios smartphones

Το TypeApp Mail είναι μία δωρεάν εφαρμογή για διαχείριση των email μας σε smartphones ή tablet με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Η εφαρμογή υποστηρίζει τις περισσότερες γνωστές email υπηρεσίες όπως Gmail, Yahoo, Outlook, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε πολλους λογαριασμούς και να βλέπουμε όλα τα email μας συγκεντρωμένα.

Όπως είναι λογικό υπάρχει υποστήριξη για IMAP, POP3 και push notification για τους λογαριασμούς μας. Φυσικά, μέσω της εφαρμογής μπορούμε να στείλουμε και να διαβάσουμε κάθε είδους email, ενώ για έξτρα προστασία μπορούμε να κλειδώσουμε την εφαρμογή με κωδικό ή δακτυλικό αποτύπωμα. Το γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής είναι καλαίσθητο, απλό και γρήγορο, ώστε η πλοήγηση σε αυτό να είναι άμεση.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πόσων ημερών email θα εμφανίζονται στην συσκευή του όταν βρίσκεται εκτός σύνδεσης, αλλά και για ποια email θέλει να λαμβάνει ειδοποίηση. Πρόσφατα, η εταιρία πίσω την εφαρμογή κυκλοφόρησε έναν desktop client για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Mac η Linux. Για την ώρα δεν υπάρχει έκδοση για Windows.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Mac, Linux
Κατασκευαστής: Type App Inc
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram