Walls by JFL - Μία φανταστική ιστοσελίδα με εκατοντάδες wallpapers για κάθε συσκευή

ιστοσελίδα με φανταστικα wallpapers


Το Walls by JFL είναι μία πολύ απλή ιστοσελίδα με δωρεάν εικόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως wallpapers σε πάρα πολλές συσκευές. Μέσα στην σελίδα θα βρούμε εικόνες κατάλληλες για φόντο σε smartphones, tablet ή ακόμη και υπολογιστές. Το σύνολο του περιεχομένου της σελίδας είναι δημιουργημένο από τον ίδιο τον κάτοχό της με nickname JFL.

Το περιεχόμενο της σελίδας χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες: Digital, Photog, Vectors και Remixes. Η κύρια διαφορά των κατηγοριών αυτών έχει να κάνει με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί η κάθε εικόνα. Για παράδειγμα, στην κατηγορία Digital θα βρούμε μινιμαλιστικά ή μη wallpapers δημιουργημένα σε ψηφιακή μορφή από τον JFL. Αντίθετα στην κατηγορία PhotoG έχουμε εικόνες που έχουν προκύψει από φωτογραφίες του δημιουργού της σελίδας.

Η κατηγορία Vector περιλαμβάνει εικόνες που έχουν δημιουργηθεί στο Illustrator ως Vector και προέρχονται από πραγματικές φωτογραφίες που βρήκε ο JFL στο διαδίκτυο, μάλιστα στην σελίδα αναφέρεται και ο φωτογράφος. Τέλος, στην κατηγορία Remix έχουμε εικόνες που προέρχονται από το Unsplash ή άλλες πηγές, τις οποίες έχει επεξεργαστεί ο JFL και όπως πάντα υπάρχει σύνδεσμος για τον original δημιουργό.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://sites.google.com/view/wallsbyjfl/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram