AppURL: Δωρεάν πρόγραμμα σμίκρυνσης URL χωρίς εγγραφή

AppURL



Το AppURL είναι ένα λιτό και συγχρόνως πλήρες πρόγραμμα για σμίκρυνση των διάφορων μεγάλων URL's, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως για την χρήση του, δεν χρειάζεται εγγραφή σε κάποια ιστοσελίδα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μεταβούμε στο App URL, να πληκτρολογήσουμε το URL που χρειάζεται σμίκρυνση και η ιστοσελίδα από μόνη της θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Βεβαίως, δίνονται και έξτρα επιλογές στον χρήστη μαζί με το νέο URL, με πιο αξιοσημείωτα παραδείγματα, τη δημιουργία νέου thumbnail και τίτλου αλλά και τον σχηματισμό ενός QR κωδικού, ο οποίος με το σκανάρισμα θα οδηγεί κατευθείαν στο link μας. Για όσους από εμάς σκοπεύουν να μοιράσουν το link σε Android ή iOS συσκευές, η σελίδα δίνει την δυνατότητα για δημιουργία πιο συγκεκριμένων URL's με σκοπό να μοιράζονται με μεγαλύτερη ευκολία σε αυτές τις συσκευές.

Τέλος, η εφαρμογή επιτρέπει την άμεση σύνδεση του νέου URL μας με τα Google Analytics, ώστε να μπορούμε σε κάθε περίπτωση να κρατάμε τα στοιχεία από τις επισκέψεις του link μας, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για χειριστές ιστοσελίδων.

• Πήγαινε στην web εφαρμογή: App URL

Κατασκευαστής: Pixel Flavor 
Πηγή: App URL
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram