Beat.ly - Φτιάξτε εντυπωσιακά βίντεο με μουσική μέσα σε λίγα λεπτά

beatly video maker android free app templates

Το Beat.ly είναι μία πολύ γνωστή δωρεάν εφαρμογή που μας επιτρέπει να φτιάξουμε εύκολα πολύ εντυπωσιακά βίντεο για τα social media μας. Πρόκειται για μία εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για Android smartphones και χρησιμοποιείται από εκατοντάδες influencers και vloggers.

Αφού το εγκαταστήσουμε, έχουμε μπροστά μας μία τεράστια συλλογή από πρότυπα (templates) τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε ένα δικό μας βίντεο. Έπειτα προσθέτουμε μουσική και το Beat.ly φροντίζει να "δέσει" σωστά το μουσικό κομμάτι με το βίντεο και τις εναλλαγές του. Παράλληλα υπάρχουν όλα τα γνωστά εργαλεία που συναντάμε σε προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο, όπως η αποκοπή, η συνένωση, η προσθήκη φωτογραφιών και πολλά ακόμη.

Μόλις ολοκληρώσουμε την δημιουργία μας, είμαστε ελεύθεροι να αποθηκεύσουμε το νέο μας βίντεο σε ανάλυση έως 720p. Έπειτα, μπορούμε να το κοινοποιήσουμε μέσω του λογαριασμού μας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Έκδοση: 1.9
Μέγεθος: 41MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Beatly Ltd
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram