Block Site - Εύκολο μπλοκάρισμα ιστοσελίδων για κάθε browser και πρόσβαση με κωδικό

block site μπλοκάρισμα ιστοσελίδων

Το Block Site είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο extension για όλους τους δημοφιλής browsers. Με την βοήθειά του μπορούμε να περιορίσουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους με πολύ απλό τρόπο.

Αφού εγκαταστήσουμε το πρόσθετο μέσω των παρακάτω συνδέσμων, θα προστεθεί ένα κουμπί στον browser μας. Έπειτα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφθούμε μία ιστοσελίδα και να πατήσουμε το εν λόγω κουμπί για να την "μπλοκάρουμε". Ο χρήστης δεν θα μπορέσει να ξαναμπεί σε αυτή την ιστοσελίδα εκτός αν έχει τον master password που εμείς οι ίδιοι ορίζουμε.
 
Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να ανακατευθύνουμε τον χρήστη σε άλλη ιστοσελίδα αν επισκεφθεί μία μπλοκαρισμένη. Για παράδειγμα μπορούμε να φτιάξουμε μία μικρή σελίδα με ένα μήνυμα της επιλογής μας, ή να χρησιμοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα για να κάνουμε πιο εύκολη την ζωή μας με έξυπνους "κανόνες". Για παράδειγμα μπορούμε να μπλοκάρουμε το Bing.com και το ανακατευθύνουμε στο Google.com.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Browsers (Firefox, Chrome, Opera, Edge)
Κατασκευαστής: Bermet
Πηγή: add0n.com/block-site.html
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram