Clockify - Ένα χρήσιμο εργαλείο για μέτρηση χρόνου εργασίας σε υπολογιστή η smartphone

ckockify time tracker every device

Το Clockify είναι ένα από τα πιο διάσημα time tracking προγράμματα παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα που μας επιτρέπει να μετρήσουμε πόση ώρα ξοδεύουμε σε μία εργασία ή project.

Μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του είναι η δυνατότητα να έχουμε πολλές εργασίες, ώστε να βλέπουμε σε ποιες καταναλώσαμε χρόνο κάθε ημέρα. Ταυτόχρονα μας επιτρέπει να διαμοιράσουμε μία εργασία με μέλη της ομάδας μας, ώστε να δούμε πόσο δούλεψε ο καθένας πάνω σε ένα project. Με αυτόν τον τρόπο ξέρουμε πόσο χρόνο ξοδεύουμε σε μία δουλειά και έπειτα μπορούμε να το συγκρίνουμε με τις απολαβές μας ή με τον χρόνο άλλων ατόμων στην ομάδα μας.

Το clockify επιτρέπει να χρονομετρούμε τα διαλείμματα μας και έπειτα δημιουργεί όμορφα γραφήματα με την κατανομή του χρόνου μας. Τέλος υποστηρίζει την εξαγωγή δεδομένων σε PDF ή CSV.

Η χρήση του θα ήταν δύσκολη αν δεν το είχαμε πάντα μαζί μας. Έτσι οι προγραμματιστές φρόντισαν να φέρουν το Clockify σε κάθε δυνατή πλατφόρμα. Το Clockify είναι διαθέσιμο για υπολογιστές (Windows, Linux, Mac), για smartphones (Android, iOS), ενώ υπάρχουν τα αντίστοιχα πρόσθετα για Google Chrome και Mozilla Firefox. Η χρήση του είναι εντελώς δωρεάν σε όλες τις πλατφόρμες!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows,  Mac, Linux, Android, iOS, Browser (Chrome, Firefox)
Κατασκευαστής: Clockify
Πηγή: clockify.me
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram