ΕΡΤflix - Το δωρεάν «Netflix» της ΕΡΤ είναι καλύτερο από όσο νομίζεις

ερτflix ertflix δωρεάν netflix ταινίες σειρές με υπότιτλους εφαρμογή ιστοσελίδα


Το ΕΡΤflix είναι η νέα υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ με δωρεάν σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για όλους. Μπορεί το όνομα να παραπέμπει σε μία κακή απομίμηση του γνωστού Netflix, ωστόσο η υπηρεσία έχει τεράστιο περιεχόμενο.

Μέσα στην βιβλιοθήκη του δωρεάν περιεχομένου του θα βρούμε παιδικές εκπομπές, ταινίες, σειρές, βραβευμένα ντοκιμαντέρ, ιστορικά αφιερώματα, μέχρι και εκπαιδευτική τηλεόραση από το Υπουργείο Παιδείας. Όπως βλέπετε και στην εικόνα αυτού του άρθρου, η υπηρεσία έχει και νέο περιεχόμενο, όπως η σειρά Young Pope, και δεν περιορίζεται στο αρχείο της ΕΡΤ.

Πως να το χρησιμοποιήσω;

Η εγκατάσταση του ΕΡΤflix σε τηλεοράσεις είναι αρκετά απλή, αφού η ΕΡΤ έχει φροντίσει να υπάρξουν οι κατάλληλοι βίντεο-οδηγοί. Ταυτόχρονα υπάρχει η αντίστοιχη εφαρμογή του ΕΡΤflix για υποστηριζόμενες συσκευές Android, ενώ μπορείτε να δείτε και μέσω του προγράμματος περιήγησης σας με μία επίσκεψη στην αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Οδηγοί για εγκατάσταση σε τηλεοράσεις:

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram