URL Disabler - Μπλοκάρουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες

url disabler απαγόρευση πρόσβασης σε ιστοσελίδες

Το URL Disabler είναι ένα δωρεάν portable πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να έχουμε περισσότερο έλεγχο στην σύνδεσή μας στο διαδίκτυο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πρόγραμμα που μας βοηθάει να μπλοκάρουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες από τον υπολογιστή μας.

Αφού το ανοίξουμε μπορούμε να εισάγουμε τις ιστοσελίδες που θέλουμε να είναι "απαγορευμένες" για τον υπολογιστή μας. Για παράδειγμα μπορούμε να μπλοκάρουμε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ιστοσελίδες τζόγου και στοιχήματος, αθλητικές ιστοσελίδες ή το Facebook σε υπολογιστές που βρίσκονται σε χώρους εργασίας, σε σχολεία ή ακόμη και στο σπίτι στον υπολογιστή ενός παιδιού.

Το URL Disabler μπορεί να μπλοκάρει τις ιστοσελίδες για τους πιο δημοφιλείς browsers, τον Google Chrome, Mozilla Firefox και Microsoft Edge. Όταν ο χρήστης επισκεφθεί μία απαγορευμένη σελίδα, θα δει το σχετικό μήνυμα στην οθόνη του. Το πρόγραμμα υποστηρίζει κλείδωμα με κωδικό, ώστε να μην το παρακάμψει κανείς εύκολα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε export την λίστα μας για να την κάνουμε εύκολα import σε άλλους υπολογιστές και να μη τα γράφουμε από την αρχή.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 800 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows (7, 8, 10)
Κατασκευαστής: Sordum
Πηγή: sordum.org
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram