Loudly - Μία εφαρμογή με χιλιάδες τραγούδια, δωρεάν για προσωπική χρήση

Loudly - Μία εφαρμογή με χιλιάδες τραγούδια, δωρεάν για προσωπική χρήση

Το Loudly είναι μία νέα δωρεάν web εφαρμογή, η οποία έχει εκδόσεις για Android και iOS smartphones, που θα φανεί χρήσιμη σε αρκετούς που θέλουν δωρεάν μουσική για τα έργα τους. Εγκαθιστώντας τη, αποκτάμε πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο μουσικής με πάνω από 2500 κομμάτια, για τη δωρεάν έκδοση που μιλάμε. 

Πρόκειται για κομμάτια χωρίς πνευματικά δικαιώματα, που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει στα δικά του project, όπως π.χ. ένα βίντεο. 
Δηλαδή, τα μουσικά αρχεία προσφέρονται δωρεάν από τους δημιουργούς τους αλλά για να τα χρησιμοποιήσεις για εμπορικό σκοπό και σε δικά σου βίντεο θα πρέπει να πληρώσεις μια συνδρομή όπου θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλο το υλικό. Συγκεκριμένα, δε χρειάζεται (με την Royalty Free μουσική) να πληρώνεις για κάθε τραγούδι ξεχωριστά. 

Η εφαρμογή έχει κατηγοριοποιημένες τις μουσικές με πολύ έξυπνο τρόπο, ανάλογα με το είδος τους, τη διάθεση μας, ορχηστρικά, το πόσο παλιά είναι και πολλά ακόμη.

Αφού ανακαλύψουμε το κομμάτι που μας ενδιαφέρει μπορούμε να το κατεβάσουμε πολύ εύκολα. Το Loudly μας δίνει τη δυνατότητα να το κατεβάσουμε ως lossless WAV αρχείο ή απλά σαν υψηλής ποιότητας MP3.

Πήγαινε στην εφαρμογή: Loudly

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal