SponsorBlock - Ένα έξυπνο πρόσθετο για browsers που μπλοκάρει τις διαφημίσεις στο YouTube

sponsorblock στοπ διαφημίσεις youtube ενοχλητικές
 

Το SponsorBlock είναι ένα πρόσθετο ανοικτού κώδικα για όλους τους δημοφιλούς browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari, Opera), ενώ υπάρχουν εκδόσεις και για κινητές συσκευές για Android και iOS. Η λειτουργία του είναι απλή αλλά αυτό που κάνει είναι σωτήριο για πολλούς. 

Πρόκειται για ένα πρόσθετο (add-on) που κάνει καλύτερη τη ζωή όσων χρησιμοποιούν καθημερινά το YouTube. Το SponsorBlock αφαιρεί τα τμήματα των βίντεο που περιέχουν προώθηση προϊόντων, δηλαδή ενοχλητικά κομμάτια που δεν περιέχουν τίποτα άλλο πέρα από διαφημίσεις. Εκτός αυτού, μπορούμε να το ρυθμίσουμε να αφαιρεί τις, κάποιες φορές ενοχλητικές, εισαγωγές και κλεισίματα των βίντεο. 
 
Όπως είναι λογικό, υπάρχει η επιλογή να προσθέσουμε κάποια κανάλια στην λίστα εξαιρέσεων, ώστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους δημιουργούς τους.Παρακαλώ, να το λάβεις σοβαρά υπόψη αυτό, διότι τα κανάλια τα οποία βλέπεις συστηματικά, πρέπει να τα στηρίζεις. Η εγκατάσταση του SponsorBlock είναι αρκετά απλή και στο download link που σου δίνω παρακάτω θα βρεις τον αντίστοιχο σύνδεσμο για τον browser που χρησιμοποιείς.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τον browser
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τον browser
Λειτουργικό σύστημα: Browsers
Κατασκευαστής: Ajay Ramachandran
Πηγή: sponsor.ajay.app
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal