Pocket Casts - Το απόλυτο πρόγραμμα για ακρόαση podcast εκπομπών διαθέσιμο για Android και iOS

pocket casts δωρεάν εφαρμογή για podcast

Το Pocket Casts είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή που θα μπορούσαμε να προτείνουμε στους φίλους των podcast. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή, διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Το Pocket Casts μπορεί να «θυμηθεί» που έχουμε αφήσει κάθε podcast ώστε να συνεχίσουμε την επόμενη φορά από το ίδιο σημείο. Η εφαρμογή διαθέτει ένα από τα πιο λειτουργικά και όμορφα γραφικά περιβάλλοντα, με διάσημες ιστοσελίδες του χώρου να την προτείνουν ως την κορυφαία στο είδος της. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η καρτέλα Discover, μέσω της οποίας μπορούμε να βρούμε νέες εκπομπές, τόσο κοντά στα γούστα μας, όσο και επιλεγμένες, λόγω της ποιότητάς τους από ειδικούς.

Για να χρησιμοποιήσετε το Pocket Casts και να χαθείτε σε έναν νέο κόσμο, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την αντίστοιχη έκδοση για την συσκευή σας μέσω των παρακάτω συνδέσμων.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, WebApp
Κατασκευαστής: Podcast Media
Πηγή: pocketcasts.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram