Sleep as Android - Ένα έξυπνο ξυπνητήρι που θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου μας

sleep as android εξυπνο ξυπνητήρι android

Το Sleep as Android είναι μία από τις καλύτερες Android εφαρμογές και έχει κερδίσει εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο. Ο στόχος της είναι αρκετά απλός και αφορά την ποιότητα του ύπνου μας.

Πρόκειται για ένα έξυπνο ξυπνητήρι που «διαβάζει» το πως κοιμάται ο χρήστης και τον ξυπνά την κατάλληλη στιγμή, φυσικά πριν την επιθυμητή ώρα. Η εφαρμογή καταγράφει στατιστικά για την ποιότητα του ύπνου μας, πόση ώρα δηλαδή κοιμόμασταν βαριά, πότε ροχαλίζαμε και πολλά ακόμη.

Όσον αφορά την αφύπνιση, η εφαρμογή μπορεί να μας ξυπνήσει με ήχους φύσης ή μουσική από την συσκευή μας. Ταυτόχρονα, βοηθάει όσους "ξανακοιμούνται", αφού μπορούμε να επιλέξουμε την λύση μαθηματικών πράξεων, το κούνημα του τηλεφώνου ή ακόμη και το σκανάρισμα ενός NFC tag για να πάψει να χτυπάει. Τέλος, η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με το Google Fit και το Samsung Health.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής διαθέτει τις περισσότερες λειτουργίες, ενώ η επί πληρωμή θα ξεκλειδώσει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και πραγματικά αξίζει κάθε €.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Urbandroid
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram