Soft4boost Document Converter: Δωρεάν μετατροπέας αρχείων κειμένου για Windows

Soft4Boost Document Converter



Το Soft4boost Document Converter είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα για Windows που επιτρέπει την μετατροπή αρχείων κειμένου διαφόρων τύπων. Η εφαρμογή υποστηρίζει μετατροπές σε πληθώρα τύπων αρχείων, όπως για παράδειγμα PDF, FB2, EPUB, MOBI, PNG, JPG, TXT, RTF και φυσικά DOC και DOCX. Παράλληλα, υποστηρίζει και την μετατροπή αρχείων σε ΗΤΜL, τα οποία στη συνέχεια μπορούμε να τα ανεβάσουμε απευθείας στο διαδίκτυο.

Η διαδικασία μετατροπής είναι αρκετή απλή, και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να διαλέξουμε το αρχείο που θέλουμε να μετατρέψουμε (πατώντας στο add files) και στη συνέχεια να επιλέξουμε τον τύπο του αρχείου που θέλουμε να μετατραπεί. Σε αυτό το βήμα μπορούμε να δούμε σε προεπισκόπηση για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια πατάμε το κουμπί "Convert Now" και η δουλειά έχει ολοκληρωθεί. Σημειώνεται, πως το αρχικό αρχείο δεν διαγράφεται.

Tέλος, η εφαρμογή επιτρέπει την δημιουργία κωδικού προστασίας για PDF και DOC έγγραφα, την προσθήκη Watermark, ενώ προσφέρει και έναν τρόπο για εξαγωγή εικόνων από τα αρχεία.

Έκδοση: 6.0.5.235
Μέγεθος αρχείου: 34.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2003
Κατασκευαστής: Sorentio Apps
Πηγή: sorentioapps.com
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Download


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram