Sounter: Εκπαιδευόμαστε σε μία ξένη γλώσσα με τη χρήση τραγουδιών

Sounter



Το Sounter είναι μία απλή αλλά ιδιαίτερα έξυπνη εφαρμογή που στοχεύει να μας βοηθήσει να εξασκήσουμε τις ικανότητές μας στις ξένες γλώσσες με τη χρήση διάφορων δημοφιλή τραγουδιών.

H εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για Android και iOS συσκευές, όσο και για PC και στην αρχή μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε το μαθησιακό επίπεδο της γλώσσας που θέλουμε να εξασκηθούμε (αρχάριος ή προχωρημένος). Δυστυχώς είναι η απαραίτητη η δημιουργία νέου λογαριασμού και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε Facebook, είτε Google λογαριασμό για την εγγραφή.

Στην συνέχεια, αφού διαλέξουμε την γλώσσα που επιθυμούμε, η εφαρμογή μάς παρουσιάζει τραγούδια μέσω Youtube και εμείς μπορούμε να διαλέξουμε να μεταφράσουμε, να μάθουμε ή απλώς να ακούσουμε το τραγούδι. Καθώς το τραγούδι παίζει, στην οθόνη εμφανίζονται και οι στίχοι του και σε ανύποπτα χρονικά σημεία η εφαρμογή μας ζητάει να συμπληρώσουμε τις λέξεις που λείπουν για εξάσκηση.

Οι γλώσσες που υποστηρίζονται αυτή τη στιγμή από την εφαρμογή είναι τα Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά και Τούρκικα. 

Έκδοση: Eξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Eξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, PC
Κατασκευαστής: Sounter Inc.
Πηγή: Sounter
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Download (Android)
Download (iOS)


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram