Three.do - Εύκολες υπενθυμίσεις στο smartphone με τρεις κινήσεις

three.do notifications reminders android fast and simple




Οι ρυθμοί της καθημερινότητας ενός μέσου ανθρώπου έχουν αυξηθεί και η τεχνολογία είναι εδώ για να μας βοηθήσει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, αρκεί να ξέρουμε που να στραφούμε και σε ποια εφαρμογή. Πλέον έχουμε ξεχάσει (θέλω να ελπίζω) να χρησιμοποιούμε τα παραδοσιακά χαρτάκια για σημειώσεις αφού μπορούμε να έχουμε γρηγορότερα και ασφαλέστερα αποτελέσματα χάρη στο smartphone μας. Το Three.do είναι μια δωρεάν εφαρμγοή με την οποία μπορούμε να δημιουργούμε γρήγορες σημειώσεις/υπενθυμίσεις. 

Για να γίνει αυτό οι δημιουργοί της εφαρμογής επέλεξαν να αφοσιωθούν στην ταχύτητα. Ο τρόπος που δουλεύει το Three.do είναι αρκετά έξυπνος και μπορεί να μας οδηγήσει σε μία σημείωση μέσα σε δευτερόλεπτα, με μόνο τρία αγγίγματα στην οθόνη.

Πρακτικά, ανοίγοντας το πρόγραμμα, απαντάμε σε τρεις ερωτήσεις: Ποιος; Τι; Πότε; Η επιλογή της απάντησης γίνεται μέσα από έτοιμες κάρτες, κάτι που μειώνει ραγδαία τον χρόνο που χρειαζόμαστε. Όπως είναι λογικό, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να εισάγει επιπλέον πληροφορίες όταν αυτό χρειάζεται.

Για να κατεβάσετε το Three.do αρκεί να επισκεφθείτε την σελίδα του στο Google Play Store. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, σύντομα η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη και για iOS.

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 3.2ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Payl Danyliuk
Πηγή: three.do
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram