Twitter - Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή για Android και iOS

Twitter: Κοινωνικό δίκτυο

To Twitter είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που παρομοιάζω σαν μια δουλειά που κάνω αλλά απεχθάνομαι. Όσες φορές και να προσπάθησα να το αγαπήσω, άλλες τόσες φορές το μίσησα, παρ' όλα αυτά, το dwrean.net έχει ενεργό λογαριασμό στο δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιούν πάνω από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι. 

Το Twitter, είναι ένα μέσο που μπορείς να αφήσεις το τιτίβισμά σου (tweet) για να το δουν οι ακόλουθοί σου, και αν βάλεις τα γνωστά #hastags, τότε θα δεις στα στατιστικά που σου προσφέρει η πλατφόρμα, ότι το είδαν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι. Συνήθως έτσι δουλεύει, με Hastags, και αν είσαι από αυτούς που ακολουθεί τη μόδα (trends) και βάλεις ένα τρενταρισμένο hastag στο tweet σου, ίσως γίνεις και διάσημος. 

Εκτός από την Web υπόστασή του, υπάρχουν εκδόσεις για Android και iOS συσκευές που στο τέλος του άρθρου θα δεις τα links για να το κατεβάσεις εντελώς δωρεάν. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: - 
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Twitter, Inc.
Πηγή: twitter.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram