Windows Update Blocker - Εύκολη απενεργοποίηση των ενημερώσεων των Windows

windows update blocker free program how to disable win updates

Όπως όλοι θα γνωρίζετε η απενεργοποίηση των ενημερώσεων στα Windows 10 δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Η Microsoft μάς αφήνει να διαλέξουμε πότε θα εγκατασταθεί ένα update, σε συγκεκριμένες ώρες, αλλά όχι να απενεργοποιήσουμε πλήρως τις ενημερώσεις. Για να γίνει αυτό πρέπει να βρούμε το κατάλληλο service, κάτι που δεν είναι αρκετά εύκολο για τους περισσότερους χρήστες.

Το Windows Update Blocker έρχεται να λύσει το παραπάνω πρόβλημα, αυτοματοποιώντας την διαδικασία και κάνοντας την δουλειά μας γρήγορη και εύκολη. Πρόκειται για μία δωρεάν φορητή εφαρμογή που μας επιτρέπει να απενεργοποιήσουμε τις ενημερώσεις των Windows μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όπως είναι λογικό, μπορούμε και το αντιστροφο, δηλαδή να ενεργοποιήσουμε τις ενημερώσεις σε υπολογιστές που τις είχαμε απενεργοποιήσει. 

Το γεγονός ότι η εφαρμογή είναι φορητή, την κάνει ακόμη πιο βολική, ειδικά για όσους διαχειρίζονται έναν μεγάλο αριθμό υπολογιστών. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούμε να έχουμε απενεργοποιήσει τα updates σε δεκάδες Windows 10 υπολογιστές. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που δεν προτείνουμε σε αρχάριους χρήστες, αφού οι ενημερώσεις των Windows περιλαμβάνουν όχι μόνο βελτιώσεις, αλλά και αναβαθμίσεις που αφορούν την ασφάλεια του υπολογιστή μας.

Έκδοση: 1.6
Μέγεθος: 997 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: Sordum
Πηγή: sordum.org
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram