WordReference - Το διάσημο Ελληνοαγγλικό λεξικό διαθέσιμο ως εφαρμογή για smartphones

wordreference λεξικό online ελληνοαγγλικο αγγλοελληνικο

Το WordReference είναι ίσως το πιο δημοφιλές και αποτελεσματικό δωρεάν online λεξικό. Μέχρι πρότινος η πρόσβαση σε αυτό γινόταν μέσω της ιστοσελίδας του, με τον χρήστη να διαλέγει ποιο λεξικό θέλει να χρησιμοποιήσει και έπειτα να αναζητεί το λήμμα του. 

Τα τελευταία χρόνια το WordReference έχει πλέον τη δική του εφαρμογή για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Με μία απλή και λιτή εφαρμογή έχουμε το αγαπημένο μας λεξικό, πάντα μαζί μας έτοιμο να μας βοηθήσει με οποιαδήποτε μετάφραση λέξης.

Η εφαρμογή υποστηρίζει μετάφραση από Αγγλικά σε δεκάδες άλλες γλώσσες, αλλά φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στη μετάφραση από Αγγλικά σε Ελληνικά. Τέλος, μέσω του WordReference θα βρούμε συνώνυμα, προτάσεις με τις λέξεις που θα βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες. Θεωρείται από τα καλύτερα στο είδος του και μάλιστα είναι εντελώς δωρεάν! 

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: WordReference LLC
Πηγή: wordreference.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal