Booville - Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αυτοκινήτων φτιαγμένο από ένα άτομο

booville δωρεάν παιχνίδι αγώνων

Το Booville είναι ένα όμορφο παιχνίδι για υπολογιστές και έχει φτιαχτεί από ένα και μόνο άτομο. Ο Brian Martin, χρησιμοποίησε την ανοικτού κώδικα μηχανή ενός άλλου παιχνιδιού, για να φτιάξει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αγώνων με αυτοκίνητα.

Το Booville είναι τρισδιάστατο και έχει ένα αρκετά καλό και προσβάσιμο σύστημα οδήγησης. Τα απλά του γραφικά το κάνουν κατάλληλο και για παλιά συστήματα. Ο τίτλος διαθέτει αρκετά πλούσιο περιεχόμενο με 47 έτοιμες πίστες και πάνω από 50 αυτοκίνητα. Εκτός αυτών, ο δημιουργός του έχει φτιάξει και άλλες επιπλέον πίστες τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

Η οδήγηση στο Booville είναι αρκετά απλή και εύκολη για τον καθέναν. Το παιχνίδι έχει mouse steering, δηλαδή χρησιμοποιεί το ποντίκι μας ως τιμόνι, ενώ για τις υπόλοιπες λειτουργίες (γκάζι,φρένο,όπισθεν κ.α.) χρησιμοποιείται το πληκτρολόγιο.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 386 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Brian Martin
Πηγή: sourceforge.net
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram