Destiny 2: Το γνωστό Shooter της Bungie προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα format

Destiny 2


Mετά το "διαζύγιο" της Bungie με την Activision το 2019, το Destiny 2 ουσιαστικά έμεινε χωρίς "σκεπή" καθώς δεν γινόταν πλέον να χρησιμοποιηθεί σαν επίσημος launcher του παιχνιδιού το Battle.net, κάτι που ανάγκασε την Bungie να μεταβεί σε διαφορετικά ψηφιακά stores για την έκδοση στα PC. 

Χωρίς να υπάρχει πλέον η αυστηρή και πολλές φορές ίσως και αντι-καταναλωτική πολιτική της Activision, η Bungie προχώρησε σε ένα ολοκληρωτικό ρετουσάρισμα του παιχνιδιού, με νέο περιεχόμενο και DLC αλλά και μετάβαση σε free-2-play μοντέλο αναφορικά με το βασικό παιχνίδι, ενώ στα PC βρέθηκε νέα στέγη για το παιχνίδι στην αγκαλιά του Steam.

Πλέον το βασικό παιχνίδι του Destiny 2, το οποίο έχει διάρκεια περίπου στις 20 ώρες, είναι δωρεάν για όλα τα format (PC, PS4, Xbox One) της 8ης αλλά και της 9ης γενιάς οικιακών κονσόλων (PS5, Xbox Series X) και μπορείτε να το δοκιμάσετε άμεσα!

Μέγεθος: 100GB
Κατασκευαστής: Bungie 
Πηγή: Destiny 2
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram