Doom Roguelike: Δείτε το δωρεάν roguelike Action εμπνευσμένο από το θρυλικό Doom της δεκαετίας του ‘90

DOOM: Roguelike

Το Doom Roguelike αποτελεί το δημιούργημα ενός και μόνο developer ονόματι Κοrnel Kisielewicz και προφανώς είναι βαθιά εμπνευσμένο από το αξεπέραστο Doom που μαζί με το Wolfenstein έθεσαν τις βάσεις για τα σημερινά first-person shooters.

To παιχνίδι όντας rogue-like, έχει top-down οπτική και ο developer μάς δίνει τη δυνατότητα να παίξουμε με τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες, τους Marine, Scout και Technician όπου ο καθένας έχει διαφορετικά skills και traits. Υπάρχουν συνολικά 25 διαφορετικά επίπεδα και σε αυτά προστίθεται η δυνατότητα για δημιουργία custom και challenge παιχνιδιών. Παράλληλα, μας παρέχονται όλα τα εργαλεία μέσω του modding συστήματος για να κάνουμε οτιδήποτε αλλαγές επιθυμούμε στα επίπεδα.

Ο developer θέλησε να κρατήσει την «ψυχή» του Doom μέσα στο παιχνίδι, και γι’ αυτό το λόγο το Doom Roguelike περιέχει το original soundtrack και sound effects, καθώς και ολόκληρο το οπλοστάσιο του αρχικού παιχνιδιού μαζί με τους δαίμονες. Πρόκειται δηλαδή για μία ατόφια Doom εμπειρία αλλά σε διαφορετικό είδος.

Μέγεθος: 101MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows ΧP, Vista, 7, 8, 10
Κατασκευαστής:
Πηγή: MajorGeeks.com
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram