Running app: Η εφαρμογή με GPS που μας βοηθά να βελτιστοποιήσουμε το καθημερινό μας τρέξιμο

Running app

Το Running app είναι μία εφαρμογή για Android και iOS συσκευές, όπου μέσω GPS καταγράφει τις διαδρομές που ακολουθούμε κατά τη διάρκεια του τρεξίματός μας, πόσα χιλιόμετρα κάναμε, αν υπήρχε κλίση στο έδαφος και σε τι χρονικό διάστημα ολοκληρώσαμε την άσκησή μας.

Η εφαρμογή στην συνέχεια αποθηκεύει τα δεδομένα και μας παρουσιάζει διάφορα στατιστικά, όπως για παράδειγμα τις θερμίδες που έχουμε κάψει ή τι παλμούς είχαμε, ενώ παράλληλα μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα και με τον σχεδιασμό της γυμναστικής μας, ανεξάρτητα από τον στόχο μας.

Αν κάποιος χρήστης είναι αρχάριος με το τρέξιμο και επιθυμεί απλώς να κάψει μερικές θερμίδες μέσα στην εβδομάδα, τότε η εφαρμογή θα του προτείνει έναν τρόπο άθλησης που να ειδικεύεται σε αυτές τις ανάγκες. Από την άλλη, αν κάποιος επιθυμεί να γυμναστεί επειδή απλώς θέλει να κρατηθεί σε φόρμα, τότε η εφαρμογή θα του προτείνει έναν άλλο τρόπο τρεξίματος.

Στη γυμναστική, η πιστή ίσως και ευλαβική τήρηση ενός προγράμματος άθλησης είναι πολύ σημαντική και το Running app σίγουρα θα «λύσει» τα χέρια σε όσους -ιδιαίτερα σε περιόδους καραντίνας- έχουν συνηθίσει να τρέχουν ή να κάνουν jogging στις εξόδους τους.

Aξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η εφαρμογή έχει πάνω από πέντε εκατομμύρια downloads στις Android συσκευές, με 33 χιλιάδες κριτικές και μέσο όρο 4.6 στα πέντε αστέρια.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και πάνω, iOS 10.0 και πάνω
Κατασκευαστής: Leap Fitness Group
Πηγή: Leap Fitness
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram