Ελληνικές Εφημερίδες - Όλα τα νέα και οι τοπικές εφημερίδες σε μία εφαρμογή για γρήγορη πρόσβαση

εφαρμογή για εφημερίδες σε κινητό
Το Ελληνικές εφημερίδες είναι μία ελληνική εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Όπως θα καταλάβατε από το όνομά του, πρόκειται για μία εφαρμογή που στοχεύει στην ενημέρωση.

Αφού το κατεβάσουμε, βλέπουμε ομαδοποιημένες εφημερίδες και περιοδικά σε ψηφιακά ράφια. Μέσα στα ράφια του θα βρείτε γνωστές εφημερίδες όπως "Τα Νέα", το "Πρώτο Θέμα" και το "Έθνος", τοπικές εφημερίδες, περιφερειακές, αθλητικές, τοπικές αλλά και περιοδικά μόδας όπως το "Elle", "Cosmopolitan" και "Queen". Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η εφαρμογή είναι νόμιμος, αφού στις περισσότερες γνωστές εφημερίδες τραβάει τα άρθρα από την ιστοσελίδα τους και όχι από το ίδιο το έντυπο, κάτι που θα ήταν παράνομο.

Παράλληλα αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε δικές μας πηγές, δηλαδή ιστοσελίδες, ως εφημερίδες, και έτσι να φτιάξουμε το δικό μας hub ενημέρωσης. Τέλος, η εφαρμογή διαθέτει dark mode, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουμε μία "εφημερίδα" με το πρόγραμμα της επιλογής μας.

Έκδοση: 5.0.5
Μέγεθος: 4.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (4.1+)
Κατασκευαστής:Mugben
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram