Heroes & Generals WWII: Το δωρεάν First-Person Shooter με θέμα το Β' Παγκόσμιο για PC

Heroes & Generals WWII


To Heroes & Generals WWII κυκλοφόρησε για PC πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2016 από την Δανέζικη RETO MOTO που έχει έδρα την Στοκχόλμη και πρόκειται για ένα πιο εξιδεικευμένο multiplayer First-Person Shooter.

Αυτό συμβαίνει γιατί το παιχνίδι περιέχει και πολλά Strategy στοιχεία που έχουν να κάνουν με την τοποθέτηση μονάδων στον χάρτη, την κατάληψη στρατηγικών σημείων, την εκμετάλλευση του εδάφους και φυσικά τη χρήση των σωστών αρμάτων μάχης. Αποτελεί δηλαδή ένα "μείγμα" στρατηγικής και Shooter, έχοντας παράλληλα σαν μοτίβο την θεματολογία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα παιχνίδια διαρκούν αρκετή ώρα, καθώς η εκάστοτε ομάδα πρέπει να κατακτήσει 15 πόλεις για να λήξει η αναμέτρηση και φυσικά δίνονται πολλές επιλογές και ελευθερίες στο παίκτη αναφορικά με τον ρόλο του και την συμβολή του στην μάχη.

Το Heroes & Generals WWIΙ δίνεται δωρεάν για PC, μέσω Steam και Epic Game Store, χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα για cross-play μεταξύ των δύο πλατφόρμων. Από την κυκλοφορία του, το 2016, μέχρι και σήμερα, η RETO MOTO έχει προσθέσει πολλά νέα πράγματα στο παιχνίδι με την μορφή DLC, με πολλά όμως από αυτά να απαιτούν πληρωμή.

Κατασκευαστής: RETO MOTO
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram