Astrogon - Ένα νέο δύσκολο παιχνίδι για smartphones με άρωμα Geometry Dash

astrogon space wynthwave platform game android ios


Το Astrogon είναι ένα νέο παιχνίδι που θα λατρέψουν οι φίλοι των δύσκολων platformers. Σε αρκετούς θα θυμίσει έντονα το Geometry Dash, ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια για smartphones λόγω των καλών μηχανισμών και της υψηλής δυσκολίας του.

Η κατάσταση είναι παρόμοια και στο Astrogon, σε ότι αφορά την δυσκολία αλλά και την εμφάνιση. Το παιχνίδι έχει μία όμορφη synth-wave αισθητική, με neon χρώματα και εντυπωσιακές πίστες. Ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο ενός κύβου και πρέπει να φτάσει στο τέλος κάθε πίστας. Ο κύβος έχει την ιδιοτροπία να μπορεί να ακουμπάει σε πλατφόρμες που έχουν μόνο το ίδιο χρώμα με αυτόν. Επομένως θέλει αρκετή στρατηγική, αλλά και καλά αντανακλαστικά ώστε να "τρώμε" τις μπίλιες που αλλάζουν χρώμα στον κύβο μας.

Το παιχνίδι δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να φτιάξει ακόμη και τις δικές του πίστες μέσα από έναν ισχυρό level editor. Παράλληλα, μπορούμε να δούμε πίστες δημιουργημένες από άλλους παίκτες και να τις παίξουμε! Τέλος, διατίθεται εντελώς δωρεάν για συσκευές με Android και iOS, μέσω των Google Play Store και App Store, αντίστοιχα.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Kosmoon Studio
Πηγή: Google Play. App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram