Frost - Μία καλύτερη Facebook εφαρμογή για Android κινητά

καλύτερη εφαρμογή για facebook σε Android smartphones


Οι περισσότεροι έχουμε ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή του Facebook στα κινητά μας τηλέφωνα. Δυστυχώς, τα παράπονα των χρηστών είναι αρκετά και τα περισσότερα έχουν να κάνουν με την αυξημένη κατανάλωση πόρων και μπαταρίας, ενώ το Facebook Lite αν και τίμιο, δεν μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός χρήστη.

Εδώ έρχεται το Frost, ένας third party wrapper που τρέχει με την μορφή εφαρμογής σε Android smartphones. Πριν ανησυχήσουν αρκετοί για την ασφάλεια των δεδομένων τους, πρέπει να σημειώσουμε πως όλος ο κώδικας του προγράμματος είναι καθαρός και ανεβασμένος στην γνωστή ιστοσελίδα Github.

Το Frost είναι ένα βελτιωμένο Facebook app που συνδυάζει αυξημένες δυνατότητες μαζί με μικρότερη κατανάλωση πόρων και μπαταρίας. Η εφαρμογή υποστηρίζει σύνδεση με πολλαπλά account με εύκολη εναλλαγή, αναπαραγωγή βίντεο Picture-in-Picture, έξυπνες ειδοποιήσεις, κατέβασμα εικόνων και πάρα πολλά ακόμη. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή υποστηρίζει διάφορα θέματα (themes), όπως το dark mode, ή ακόμη και το διάφανο theme. Τέλος, οι κάτοικοι της χώρας μας θα πρέπει να ευχαριστήσουν τους κυρίους Nick Choremiotis και George Kitsopoulos για την πλήρη μετάφραση της εφαρμογής στη γλώσσα μας.

Για να το εγκαταστήσουμε στην συσκευή μας πρέπει να έχουμε πρώτα ενεργοποιήσει την εγκατάσταση .apk αρχείων εκτός Google Play Store. Έπειτα αρκεί να κατεβάσουμε το .apk αρχείο εγκατάστασης της τελευταίας έκδοσης, μέσα από τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Έκδοση: 2.4.7
Μέγεθος: 5.83 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: AllanWang
Πηγή: github.com/AllanWang/Frost-for-Facebook
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram