Greek Deals - Η ιστοσελίδα με όλες τις πραγματικές προσφορές

προσφορές ελλάδα black friday


Το Greek Deals είναι μία ελληνική ιστοσελίδα, που όπως καταλάβατε και από το όνομά της ασχολείται με... deals. Στην ιστοσελίδα θα βρούμε τις καλύτερες προσφορές που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, είτε από ελληνικά καταστήματα είτε από online shops του εξωτερικού που στέλνουν τα προϊόντα τους στην Ελλάδα. Στο Greek Deals υπάρχουν προσφορές για ρούχα και είδη ένδυσης, προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές, σούπερ μάρκετ και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Η λειτουργία της ιστοσελίδας είναι αρκετά απλή και μοιάζει με παρόμοιες σελίδες του εξωτερικού. Οι χρήστες ανεβάζουν προσφορές που συναντούν και έπειτα οι χρήστες "ψηφίζουν" πόσο hot, δηλαδή πόσο καλή είναι η προσφορά. Στην αρχική σελίδα του Greek Deals εμφανίζονται οι πιο «καυτές» προσφορές, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να δούμε τις νεότερες ή να ψάξουμε σε συγκεκριμένες κατηγορίες και καταστήματα. Η κοινότητα έχει την ευκαιρία να βαθμολογεί και να σχολιάζει τις προσφορές ώστε το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει πάντα αμερόληπτο.

Πρόκειται για μία πολύ καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα, χωρίς καθόλου διαφημίσεις και για μία κοινότητα που αξίζει όλοι να γνωρίσουν. Προσθέστε το Greek Deals στους σελιδοδείκτες σας και ετοιμαστείτε για... Black Friday!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: greekdeals.gr


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram