[How to] Πως να στείλεις μήνυμα στον εαυτό σου στο Facebook

ιδιωτική συνομιλία facebook

Στον σημερινό, σύντομο, οδηγό θα δούμε πως μπορούμε να στείλουμε μήνυμα στον εαυτό μας στο Facebook. Πολλοί θα αναρωτηθούν για την χρησιμότητα μίας τέτοιας λειτουργίας, όμως σκεφτείτε το λίγο. Μήνυμα στον εαυτό μας σημαίνει μία προσωπική συνομιλία μέσω στην οποία έχουμε πρόσβαση από κάθε συσκευή. Απλές σημειώσεις, σύνδεσμοι που θέλουμε να κρατήσουμε, μέχρι και μεταφορά αρχείων ανάμεσα σε υπολογιστές και smartphones.
 

Αφού λοιπόν καταλάβαμε την διευκόλυνση που μας προσφέρει η παραπάνω δυνατότητα, ήρθε η ώρα να δούμε πως θα το κάνουμε. Ο τρόπος είναι αρκετά απλός, αφού αρκεί να χρησιμοποιήσουμε το πεδίο της αναζήτησης μέσα στην καρτέλα του Facebook Messenger στον υπολογιστή ή την εφαρμογή του Facebook για smartphones. Μόλις αρχίσουμε να πληκτρολογούμε το όνομα του λογαριασμού μας. θα εμφανιστεί το προφίλ μας και τότε αρκεί ένα κλικ για να ξεκινήσει η συνομιλία με το ψηφιακό μας "εγώ".


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram