Lithium - Δωρεάν εφαρμογή για ανάγνωση Ebook σε smartphone

δωρεάν εφαρμογή για ebooks

Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των ατόμων που διαβάζουν ψηφιακά βιβλία ολοένα και αυξάνεται. Η ευκολία χρήσης, το κουβάλημα όλης της βιβλιοθήκης μας μέσα σε μία μόνο συσκευή είναι κάποια από τα πολλά προτερήματα των ebooks.Το Lithium είναι μία φανταστική εφαρμογή για ανάγνωση βιβλίων σε smartphone ή tablet. Πρόκειται για μία καλοσχεδιασμένη, δωρεάν εφαρμογή που επικεντρώνεται στο άνοιγμα ePub αρχείων.

Η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες που θα περίμενε κανείς από ένα ebook reader. Υπογράμμιση κειμένου, σημειώσεις, εύκολη εναλλαγή σελίδων και θέματα, είναι όλα εδώ για να κάνουν την ανάγνωση μία ευχάριστη διαδικασία. Το Lithium είναι εντελώς καθαρό από διαφημίσεις, ενώ όπως κάθε σοβαρός ebook reader διαθέτει dark mode και sepia mode για εύκολο και ξεκούραστο διάβασμα και προστασία των ματιών μας.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βάλει τους δικούς του σελιδοδείκτες ώστε να μην χάσει ποτέ την "σελίδα" του, ενώ η εφαρμογή μπορεί να φιλοξενήσει όλη την συλλογή μας. Πρόκειται για μία εφαρμογή που θα προτείναμε σε όλους όσους έχουν αποφασίσει να κάνουν μία αρχή στον κόσμο των ebooks.

Έκδοση: 0.24
Μέγεθος: 7.1MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: FaultException
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram