Magdeleine: Μία σελίδα με πάνω από χίλιες δωρεάν stock φωτογραφίες υψηλής ποιότητας

Magdeleine

Το Magdeleine αποτελεί μία ιντερνετική γωνιά για όλους τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν απλά να "δείξουν" την δουλειά τους, ενώ παρέχει ήδη ένα τεράστιο αρχείο με πάνω από χίλιες δωρεάν stock φωτογραφίες, υψηλής ανάλυσης και ποιότητας.

Αν και καθημερινά μπορεί να έχει εκατοντάδες υποβολές, η ιστοσελίδα έχει επιλέξει να ακολουθήσει ένα μοντέλο λειτουργίας κατά το οποίο καθημερινά ανεβαίνει μόνο μία νέα stock φωτογραφία, η οποία έχει περάσει πρώτα από έλεγχο από την ομάδα του Magdeleine. 

Όλες οι φωτογραφίες είναι δωρεάν και δεν υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα, μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιούν με πλήρης νομική κάλυψη ακόμα και για διαφημιστικούς λόγους. Οι φωτογραφίες μάλιστα μπορούν και να τροποποιηθούν με τη χρήση photoshop ή κάποιου άλλου λογισμικού επεξεργασίας εικόνας, αρκεί μόνο στην αναπαραγωγή τους να δοθούν τα εύσημα στον φωτογράφο του πρωτότυπου.

Πηγή: Magdeleine
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal