Moveast: Δωρεάν stock φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από έναν πορτογάλο που ταξιδεύει μόνο ανατολικά!

Μοveast


Το Moveast αποτελεί ένα τολμηρό εγχείρημα που έχει αναλάβει ένας πορτογάλος που ως σκοπό έχει να ταξιδέψει όλη την Γη κινούμενος μόνο ανατολικά.

Στο ταξίδι του αυτό, ο άνθρωπος πίσω από το Moveast, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως  "απλά ένας τύπος" (just a guy) φωτογραφίζει τις χώρες και τα μέρη που διαμένει και ανεβάζει τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα Moveast, από όπου και εμείς μπορούμε να τις δούμε, να τις κατεβάσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε ελεύθερα και δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση.

Οι stock φωτογραφίες που υπάρχουν στην σελίδα, είναι όλες υψηλής ποιότητας και ανάλυσης. Ως προς το περιεχόμενο, μπορούμε να βρούμε το οτιδήποτε, από απλούς καθημερινούς ανθρώπους να εργάζονται, σε ιστορικά μνημεία, φυσικά πάρκα, θάλασσες, ουρανοξύστες, γεωργικές εκτάσεις, φαγητά και άλλα πολλά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως, Πορτογαλία, Ινδονησία, Νότιο Κορέα, Ισπανία, Ολλανδία, Νεπάλ, Κένυα είναι μόνο μερικές από τις χώρες που θα βρείτε μέσα στο Moveast.

Πηγή: Μοveast
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram