PicoTorrent - Ένας φανταστικός δωρεάν portable torrent client με υποστήριξη Ελληνικών

Δωρεάν φορητός torrent client στα ελληνικά πρόγραμμα

Ο PicoTorrent είναι ένας νέος δωρεάν torrent client σχεδιασμένος με έμφαση στην καλή απόδοση και στην χρήση λίγης μνήμης. Πρόκειται για ένα φορητό πρόγραμμα ανοικτού κώδικα, χωρίς περίεργες διαφημίσεις και ύποπτες λειτουργίες.

Το PicoTorrent μπορεί να ανοίξει αρχεία torrent και συνδέσμους magnet από όλα τα γνωστά websites. Η εμφάνισή του είναι αρκετά απλή, αλλά προσεγμένη, περιλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η υποστήριξη ελληνικής γλώσσας, σε όλα τα μενού του προγράμματος.Τέλος, η εφαρμογή υποστηρίζει τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας, ώστε να μην βρεθείτε εσείς ή ο υπολογιστής σας σε κίνδυνο.

Μπορείτε να κατεβάστε τον PicoTorrent εντελώς δωρεάν μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Έπειτα μπορείτε να τον μεταφέρετε στο usb stick σας για να τον έχετε πάντα μαζί σας σαν portable πρόγραμμα.

Έκδοση: 0.22
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα με την έκδοση
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: PicoTorrent
Πηγή: picotorrent.org
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram