Polotno Studio - Νέα δωρεάν online εφαρμογή δημιουργίας εικόνων για social media

polotno studio canvas alternative


Το Polotno Studio είναι μία νέα online εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές του είδους, όπως το γνωστό Canvas, το Polotno είναι 100% δωρεάν, καθαρό από διαφημίσεις, ενώ τον κώδικά του θα τον βρείτε στην σελίδα του στο Github.

Όντας εφαρμογή ανεπτυγμένη από ένα μόνο άτομο, πόσο μάλλον νέα, το Polotno δεν θα πρέπει να συγκριθεί άμεσα για το πλήθος των επιλογών του σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είναι "κατώτερο". Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το μέγεθος μίας εικόνας, να προσθέσει σε αυτή κείμενο ή αυτοκόλλητα. 
 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα δημιουργίας γραφικών σε προεπιλεγμένες διαστάσεις. Για παράδειγμα μπορούμε να φτιάξουμε εικόνες σε διαστάσεις για YouΤube thumbnail, για Facebook cover, Instagram story, διαφήμιση η απλά post. Αυτό θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους είναι δημιουργοί περιεχομένου ή απλά διαχειρίζονται κάποια σελίδα στις παραπάνω πλατφόρμες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: studio.polotno.dev

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram