PostBox Focus - Συγκεντρώστε τις ειδοποιήσεις σας για μείωση του στρες και άγχους

notification manager android app free adfree postbox focus

To PostBox Focus είναι μια ενδιαφέρουσα δωρεάν εφαρμογή που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά μας. Πρόκειται για έναν "Notification Manager", ένα πρόγραμμα δηλαδή που είναι υπεύθυνο για την διαχείριση των ειδοποιήσεων του Android smartphone μας.

Η εφαρμογή συγκεντρώνει τις ειδοποιήσεις που θα εμφάνιζε η συσκευή μας και μας τις δίνει σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας, όπως εμείς το ρυθμίσουμε. Το παραπάνω κάνει την ημέρα μας πιο ξεκούραστη, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάμε κάθε λίγο την συσκευή μας για ασήμαντες ενημερώσεις. Ο χρήστης έχει τον απόλυτο έλεγχο των ενημερώσεών του και η μέρα του έχει λιγότερο στρες και άγχος. Με αυτό τον τρόπο μειώνονται και οι ώρες που χρησιμοποιούμε την συσκευή μας καθημερινά.

Φυσικά δεν είναι όλες οι ενημερώσεις ασήμαντες, για αυτό υπάρχει η δυνατότητα να εξαιρέσουμε κάποιες εφαρμογές όπως το email μας ή ό,τι άλλο επιθυμούμε. Παράλληλα, μπορούμε να ρυθμίσουμε την συχνότητα με την οποία θα μας στέλνει ενημερώσεις μία εφαρμογή. Τέλος, η εφαρμογή υποστηρίζει dark mode και σαν κερασάκι στην τούρτα, είναι τελείως καθαρή από διαφημίσεις.

Έκδοση: 1.6.2
Μέγεθος:  2.6MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Serendipity Lab
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram