Prizefighters 2 - Η εξέλιξη του θρυλικού Punch-Out διαθέσιμο δωρεάν για Android

 
παιχνίδι για κινητό μποξ punch out

Το Prizefighters 2 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για Android συσκευές που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ημέρες. Στους περισσότερους θα θυμίσει το αγαπημένο Mike Tyson's Punch-Out ένα ιστορικό fighting παιχνίδι που χάθηκε μέσα στα χρόνια.

Οι δημιουργοί του Prizefighters θέλανε να επαναφέρουν το αγαπημένο παιχνίδι στο προσκήνιο και να το εξελίξουν. Στο Prizefighters 2 έχουμε περισσότερους από 20 διαφορετικούς μαχητές, με τους οποίους μπορούμε να συμμετάσχουμε στο career mode ή σε μία γρήγορη μάχη. Το gameplay του τίτλου μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους, με τη διασκέδαση να είναι σίγουρη. Ταυτόχρονα τα γραφικά, αν και φαίνονται απλά, έχουν φτιαχτεί με μεγάλη προσοχή και δείχνουν πολύ όμορφα στις οθόνες των smartphones.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Prizefighters 2 εντελώς δωρεάν από την επίσημη σελίδα του στο Google Play Store, μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος μόλις κυκλοφόρησε και συνεχώς θα βελτιώνεται με νέο περιεχόμενο και λειτουργίες.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Koality Game
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram