Δημήτρης Ψούνης - Δωρεάν ελληνικά μαθήματα προγραμματισμού (Python, C/C++ κ.α.)

πως να μάθω προγραμματισμό Python C C++ Java


Με ολοένα και περισσότερο κόσμο να βρίσκεται κλεισμένο σπίτι, καλό θα ήταν ένα ποσοστό του επιπλέον ελεύθερου χρόνου μας να αξιοποιηθεί εποικοδομητικά. Ο Δημήτρης Ψούνης είναι ένα άτομο με αρκετό μεράκι και αγάπη για την δουλειά του και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως διαθέτει δωρεάν τα περισσότερα μαθήματα προγραμματισμού του.

Επισκέπτοντας το κανάλι του στο YouTube θα συναντήσεις ένα τεράστιο όγκο δωρεάν μαθημάτων προγραμματισμού στα Ελληνικά. Τα βίντεο του καναλιού είναι πολυάριθμα και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα του συνόλου των γλωσσών προγραμματισμού. Μέσα στο κανάλι θα βρούμε οργανωμένα σε playlists μαθήματα για C/C++, Python,  αλλά και μαθήματα ευρύτερου περιεχομένου όπως η σειρά "Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα". Φυσικά, υπάρχει περιεχόμενο για αρχάριους στο προγραμματισμό, αλλά και βίντεο που απευθύνονται σε πιο προχωρημένους.

Μπορείτε να βρείτε το κανάλι του Δημήτρη Ψούνη κάνοντας κλικ εδώ . Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τα δωρεάν μαθήματα και την δουλειά του Δημήτρη μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Facebook.

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram