Δημήτρης Ψούνης - Ελληνικά μαθήματα Προγραμματισμού και Πληροφορικής που δεν θα πιστεύεις ότι είναι δωρεάν

πως να μάθω προγραμματισμό Python C C++ Java

Με ολοένα και περισσότερο κόσμο να εργάζεται από το σπίτι, καλό θα ήταν ένα ποσοστό του επιπλέον ελεύθερου χρόνου μας να αξιοποιηθεί εποικοδομητικά. Ο Δημήτρης Ψούνης είναι ένα άτομο με αρκετό μεράκι και αγάπη για τη δουλειά του και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως διαθέτει δωρεάν τα περισσότερα μαθήματα  στο κανάλι του στο YouTube.

Επισκέπτοντας το ομώνυμο κανάλι του στο YouTube θα συναντήσεις ένα τεράστιο όγκο δωρεάν μαθημάτων προγραμματισμού στα Ελληνικά. Τα βίντεο είναι πολυάριθμα και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα του συνόλου των γλωσσών προγραμματισμού. Μέσα στο κανάλι θα βρούμε οργανωμένα σε playlists μαθήματα για C/C++, Python, HTML. CSS, JavaScript αλλά και μαθήματα ευρύτερου περιεχομένου της Πληροφορικής όπως η σειρά «Αλγόριθμοι και Πολυπλοκότητα», «Μαθηματική Λογική» κ.α, ακόμη και ολοκληρωμένη ενότητα μαθημάτων σε Βάσεις Δεδομένων με την SQL. 

Φυσικά, το περιεχόμενο του κ. Ψούνη, απευθύνεται σε αυτούς που ξεκινούν τώρα τον προγραμματισμό αλλά υπάρχουν και βίντεο για πιο προχωρημένους. Δηλαδή, είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

Ήδη στον κόσμο της πληροφορικής, οι Έλληνες φοιτητές γνωρίζουν τη δουλειά του κ Ψούνη, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο που επικοινωνεί τα συγκεκριμένα μαθήματα, και το ξαναγράφουμε με κίνδυνο να γίνουμε γραφικοί: ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Φυσικά, για να βοηθήσεις τη δουλειά του, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω του Paypal λογαριασμού του: Δωρεά στον Δημήτρη Ψούνη, όπως επίσης, να παρακολουθήσεις τις συνδρομητικές σειρές που περιέχει στο κανάλι του. 

• Μπορείς να βρεις το κανάλι του Δημήτρη Ψούνη ακολουθώντας το σύνδεσμο: Δημήτρης Ψούνης (δωρεάν μαθήματα Προγραμματισμούς και Πληροφορικής)

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal