Quick Cursor - Ευκολότερος χειρισμός σε smartphone με μεγάλη οθόνη

quick cursor smartphone one hand use big screen

Δεν είναι ψέμα πως οι οθόνες των smartphone μας ολοένα και μεγαλώνουν. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα τελευταία χρόνια έχουν διαφοροποιηθεί και οι αναλογίες των οθονών, φτάνοντας ακόμη και το 21:9, κάτι που οδήγησε στην αύξηση του ύψους τους και φυσικά κάνοντας την πλοήγηση με ένα χέρι αδύνατη.

Το Quick Cursor είναι μία εφαρμογή που υποστηρίζει πως βρήκε τη λύση στο παραπάνω πρόβλημα. Η λειτουργία του είναι αρκετά απλή. Κάνοντας swipe από την αριστερή ή δεξιά πλευρά της οθόνης μας, στο κάτω μισό της, εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού ένας κέρσορας. Το βελάκι αυτό, λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, όπως το ποντίκι ενός υπολογιστή. Ο χρήστης ελέγχει το βελάκι χρησιμοποιώντας το κάτω μέρος της οθόνης σαν touch pad, και έτσι μπορεί να επιλέξει στοιχεία που μέχρι στιγμής ήταν αδύνατο λόγω απόστασης.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής μάς δίνει πρόσβαση στις περισσότερες λειτουργίες, ωστόσο αν δοκιμάσετε το Quick Cursor και σας βολέψει, αξίζει η επένδυση για την Pro έκδοσή του.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Sergiu Sandor
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram