Radioooooo - Η καλύτερη ιστοσελίδα με μουσική που μας ταξιδεύει σε διάφορες χώρες και δεκαετίες

Μουσική από διάφορες χώρες και δεκαετίες
 

Η καλύτερη περιγραφή που θα μπορούσαμε να δώσουμε στο Radioooooo είναι «μουσική χρονομηχανή». Αφού επισκεφθούμε την καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα με τον περίεργο σύνδεσμο, έχουμε μπροστά μας δύο επιλογές:

Αρχικά, επιλέγουμε την δεκαετία που θέλουμε να ταξιδέψουμε και έπειτα μία χώρα πάνω σε έναν παγκόσμιο χάρτη.  Το Radioooooo θα ξεκινήσει να παίζει μουσική που ταιριάζει απόλυτα στις επιλογές μας. Έτσι, μπορούμε να ακούσουμε ιταλική μουσική των 80s, latin τραγούδια της δεκαετίας του 70, βρετανικό rock, ή ακόμη και ελληνικά τραγούδια των 90s. Το «ταξιδι» ξεκινάει από το 1900 και φτάνει στις μέρες μας. Φυσικά, η ιστοσελίδα μάς αφήνει να επιλέξουμε και άλλα φίλτρα, όπως το αν η μουσική που αναπαράγεται θα ταιριάζει περισσότερο σε party καταστάσεις ή θα είναι σε πιο αργό τέμπο.

Πέρα από την βασική του λειτουργία που μόλις περιγράψαμε, το Radio έχει ακόμη δύο. Η πρώτη ονομάζεται Taxi, μέσω της οποίας μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα «ταξίδι» και να το ακολουθήσουμε. Δηλαδή, να ξεκινήσουμε το μουσικό μας ταξίδι από συγκεκριμένη χώρα και δεκαετία και να καταλήξουμε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Η δεύτερη λειτουργία αφορά την αναπαραγωγή έτοιμων playlist που υπάρχουν στη σελίδα με συγκεκριμένη θεματολογία.

Μπορούμε να πάμε μία βόλτα στο Radioooooo είτε μέσω της καλοφτιαγμένης ιστοσελίδας του, είτε μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για Android και iOS. Εμείς προτιμήσαμε την ιστοσελίδα, αφού οι εφαρμογές έμοιαζαν κάπως φτωχές. Τελος, καλό είναι να κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή ώστε να επωφεληθούμε από ορισμένες δυνατότητες που μας δίνονται μέσω αυτής. 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: radiooooo.com

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS, Web
Κατασκευαστής: Radioooooo
Πηγή: radioooooo.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal