[05/11]: Σαν Σήμερα στον κόσμο της Τεχνολογίας και του Διαδικτύου

Σαν Σήμερα στην τεχνολογία

• Την 5 Νοεμβρίου του 2006 υπολογίστηκε από την εταιρεία Netcraft Ltd ότι υπήρχαν πάνω από 100.000.000 web sites. Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως 10 χρόνια νωρίτερα (1996) υπήρχαν λίγο περισσότερες από ένα εκατομμύριο ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Αν πάμε μόλις ένα χρόνο πίσω, και δούμε την πρώτη έρευνα της Netcraft Ltd, τον Αύγουστο του 1995, βρέθηκαν μόλις 18.957 websites!! 
Όπως καταλαβαίνεις, από την αρχή του διαδικτύου, αυξάνονται ραγδαία τα sites σε όλο τον κόσμο ενώ σήμερα, είναι αυτός ο αριθμός υπολογίζεται κοντά στα δύο δις!! 

• Την 5 Νοεμβρίου του 2007 η Google λανσάρει την πλατφόρμα Android, το γνωστό (πλέον) λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα που έχει ως βάση μια τροποποιημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Linux. Για την ιστορία, το πρώτο κινητό με Android λειτουργικό σύστημα, είναι το T-Mobile G1 από την HTC που εμφανίστηκε στην αγορά την 23 Σεπτεμβρίου του 2008. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram