SayHi - Αυτόματη μετάφραση συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο

sayhi translate android ios app free
Το SayHi είναι μία εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS. Δημιουργός της, το Amazon, το οποίο πέρα από γνωστό ψηφιακό κατάστημα, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής.

Το SayHi εκμεταλλεύεται τη δύναμη των server της εταιρίας και μας επιτρέπει να μεταφράσουμε σε πραγματικό χρόνο αυτά που ακούμε ή αυτά που θέλουμε να πούμε. Για παράδειγμα, αν συναντηθεί ένας Έλληνας με έναν Άγγλο, μπορεί ο πρώτος να λέει αυτό που θέλει στα Ελληνικά και η εφαρμογή να το μεταφράζει στα Αγγλικά. Έπειτα, όταν μιλήσει ο Άγγλος, η εφαρμογή θα μεταφράσει τα λεγόμενά του στα Ελληνικά.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό γλωσσών, ανάμεσά τους οι πιο γνωστές όπως Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τούρκικα και πολλές ακόμη όπως ΚΑΙ τα Ελληνικά. Την πλήρη λίστα μπορείτε να τη βρείτε εδώ. Στις περισσότερες γλώσσες λειτουργεί και η αναγνώριση ομιλίας, ενώ όπως είναι λογικό η σύνδεση στο δίκτυο είναι απαραίτητη.

Έκδοση: 5.0.13
Μέγεθος: 28 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Amazon
Πηγή: sayhi.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal