Sea Battle 2 - Παίξτε «Ναυμαχία» online ή τοπικά με φίλους μέσω smartphone

ναυμαχία online ή μέσω bluetooth smartphone
Οι περισσότεροι ήδη γνωρίζετε το κλασσικό επιτραπέζιο της ναυμαχίας. Το Sea Battle 2 είναι η καλύτερη μεταφορά του στο 2020 μέσω ενός καλοσχεδιασμένου παιχνιδιού για smartphones.

Η συνταγή του πρωτότυπου παιχνιδιού ακολουθείται εντελώς πιστά, ωστόσο οι δημιουργοί του δεν φοβήθηκαν να εισάγουν νέα στοιχεία. Ο παίκτης μπορεί να παίξει αντίπαλος είτε με τον υπολογιστή, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του online, ή σε τοπικό επίπεδο με άλλο άτομο μέσω Bluetooth. Κερδίζοντας παρτίδες μπορούμε να αναβαθμίζουμε τον στόλο μας και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε πιο "κλειστά" τουρνουά με περισσότερα έσοδα και αλλά και μεγαλύτερες απώλειες. Επίσης, νέοι τύποι παιχνιδιού εισάγουν μηχανισμούς όπως οι βομβαρδισμοί και πολλά ακόμη. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στον τεχνικό τομέα του τίτλου που είναι πολύ έξυπνα σχεδιασμένος, σαν να έχουμε μία σελίδα τετραδίου και να γράφουμε πάνω της με στυλό.

Θα ήταν ψέματα να πούμε πως δεν κολλήσαμε κατεβάζοντας την εφαρμογή για να την δοκιμάσουμε πριν γραφτεί το παρόν άρθρο. Το ένα παιχνίδι, έγινε δύο και μετά από αρκετή ώρα παίζαμε ακόμη Sea Battle 2. Μία απόδειξη της ποιότητας του Sea Battle 2 και φυσικά της ίδιας της Ναυμαχίας που στέκεται επάξια στο 2020.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Byril
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram