ShareTheMeal: Tο app του OHE για δωρεές που αποσκοπούν στο τέλος της παγκόσμιας πείνας

ShareTheMeal


Ο ΟΗΕ έχει κατασκευάσει ένα δωρεάν app που στοχεύει στην καταπολέμηση της παγκόσμιας πείνας σε τριτοκοσμικές χώρες. Ο λόγος για το ShareTheMeal, το οποίο αποτελεί εξ' ολοκλήρου μία εφαρμογή με σκοπό τη φιλανθρωπική δωρεά από τους χρήστες.

Ανοίγοντας την εφαρμογή, ο ΟΗΕ μας παρουσιάζει τα προγράμματα που υποστηρίζει και έχουν ανάγκη από δωρεές, όπως για παράδειγμα, τους πρόσφυγες της Συρίας στο Ιράκ, τους πρόσφυγες στην Ουγκάντα, τα παιδιά στην Υεμένη, τις οικογένειες στη Δημοκρατία του Κονγκό και άλλα πολλά, και εμείς μπορούμε να διαλέξουμε σε ποιο ακριβώς πρόγραμμα θέλουμε να συνδράμουμε. Όλα είναι πολύ εύκολα να γίνουν μέσα από αυτή την εφαρμογή που έχουν κατεβάσει εκατομμύρια συνάνθρωποι μας σε όλο τον κόσμο! 

Το εξαιρετικό στοιχείο που περιέχει το ShareTheMeal, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η εφαρμογή μάς επιτρέπει να δούμε ακριβώς που πάει η δωρεά μας και ποιο άτομο ή οικογένεια βοηθάμε με τα χρήματα που δωρίσαμε στον ΟΗΕ.

Μέχρι στιγμής έχουν μοιραστεί πάνω από 184 εκατομμύρια γεύματα! Είδες τί μπορείς να κάνεις; 

Έκδοση: 7.17.4
Μέγεθος: 27 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 και πάνω, iOS 14.0 και πάνω
Κατασκευαστής: ΟΗΕ
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal